Ny termin, nya tag!

Mitt senaste inlägg här på bloggen var för fyra månader sen. Jag tog tidigt sommarlov kan man säga. Men nu börjar ju nästa termin och med den kommer nya böcker att läsa, nya uppsatser (en åtminstone) och nya skrivutmaningar. Så det kommer ni få läsa om, om ni vill givetvis, och det kommer även komma ut en och annan novell här på bloggen tror jag. De som redan finns för läsning hittar ni här till höger.

Jag har fortfarande ett par exemplar av Steampunkantologin kvar till salu och självklart står mitt erbjudande om kaffe (eller motsvarande) kvar!

Så nu får vi se varthän det barkar i höst; förhoppningsvis kommer det finnas mer kul och tänkvärda texter att läsa här tillsammans med de nyheter som berör vad jag gör i mitt skrivande. Om ni tycker att jag ska skriva om nåt särskilt, lämna en kommentar!